Pikabu

Weboldalunk szívét egy ingyenes és módosított tartalomkezelő rendszer alkotja, ez teszi lehetővé számunkra ezt az egész csodát csodát.

A Pikabu.hu weboldalon található tartalmak másodközlésével és adatbázisban történő tárolásával kapcsolatban az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem fogalmaz meg korlátozásokat, ám a felhasználók által beküldött (saját) tartalmak kizárólag az előzetes, írásbeli és/vagy szóbeli (megállapodás alapján) engedélyükkel történhet.

Portálunk bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül.

Az oldal Üzemeltetője semmilyen felelősséget sem vállal a felhasználók által weboldalra publikált tartalmakért (szöveg, videó, kép, stb.), ez minden esetben a bejegyzést létrehozó felhasználó feladata.

Amennyiben jogsértő vagy egyéb okokból kifogásolható tartalmat találsz, úgy azt az adott bejegyzés oldalán található "jelentés" gombra kattintva, vagy a /s/pikabu subon keresztül juttathatod a weboldal adminisztrátorainak tudomására, akik azonnal felülvizsgálják és ha a kérés jogos eltávolítják, illetve szankciókkal sújtják a bejegyzést létrehozó felhasználót, szélsőséges esetben teljesen fel is függesztik annak fiókják.

Copyright © 2019 Pikabu.hu
Minden jog fenntartva.