Kompakt gamer laptopok: a leggyorsabb és legkisebb gépek összehasonlítva

Kompakt gamer laptopok: a leggyorsabb és legkisebb gépek összehasonlítva

Kompakt gamer laptopok: a leggyorsabb és legkisebb gépek összehasonlítva

Egyre több játék kerül ki amelyek egyre nagyobb tárhelyet és erősebb hardvert igénylnek, ezért egy kompakt, magas teljesítményű laptopra minden gamernek szüksége van.

A leggyorsabb gépek

  • Acer Predator Helios 300 – Ez az egyik leggyorsabb laptop a játékhoz, jelenleg a notebookok általános címvivője. Kiváló teljesítményt ad egy 9. generációs Intel Core i7 Processzorral (8750H), 16GB DDR4 Memóriával és egy NVIDIA GeForce RTX 2060-as GPU-val.
  • ASUS Zephyrus S GX502GW-XB76 – A laptopot közepes kategóriában a legjobb teljesítmény nyerte el. Magas hardver-konfigurációval büszkélkedhet, amely az Intel Core i7-9750H processzornak köszönhetően biztosítja a felhasználó számára. A tárhelytől a 32 GB-os RAM-on át a GeForce RTX 2070 GPU-ig, mindent tartalmaz, amire a játék során szükséged lehet.
  • Razer Blade 15 – Ez az ultrakompakt laptop egy korszerűsített Intel Core i7-8750H processzornak és a NVIDIA GeForce RTX 2080-as GPU-nak köszönheti a kiváló teljesítményét. Az 1 TB-os tárhelytel és a 16 GB-os RAM-mal eredményezi a játékosok számára, hogy akár nagyobb játékokat is kipróbálhassanak.

Az ultra-kompakt gépek

  • Alienware M17 R2 – Az összes kompakt laptop közül ez a legkisebb. A 17 hüvelykes képernyő mégiscsak elég helyet biztosít a Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q hozzáféréshez. A 17.3-as 1920 × 1080 pixeles kijelző és az Intel Core i7 – 9750H processzor tartalmazza, de az 8 GB-os RAM helyett ez egy 16 GB-os RAM-mal áll rendelkezésre.
  • Lenovo Legion Y740 – A Lenovo Legion Y740 méretei (15.6 hüvelyk) még kisebbek a korábbiakhoz képest, ugyanaz a teljesítmény marad. A laptopban a Core i7-9750H processzor, a 16 GB RAM és az NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q GPU található, egyáltalán nem veszítés az egységben.
  • Dell G5 15 SE – A Dell G5 15 SE egy jó megoldás azok számára, akik kevesebb anyagi fedezetre számíthatnak. Az 15.6 hüvelykes képernyő 1920 × 1080 pixeles felbontással rendelkezik, amelyet egy Radeon RX 5600M GPU ural. Az AMD Ryzen 7-ének köszönhetően nem csak megfizethető, de egyben hatékony is.

Többféle kompakt laptop található a piacon, de a tökéletes játékélmény érdekében fontos, hogy olyat válassz, amely megfelel az igényeinknek. A legtöbb laptop a legújabb hardver- és szoftvertechnológiákkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják a játékosok számára a lehető legjobb játékélményt.

Mennyibe kerül egy kompakt gamer laptop?

Ez a kérdés nagyon általános, hiszen nagyon sok tényező befolyásolja egy gamer laptop árát, többek között a processzor, a memória és a tároló méret, a kijelző méret, a kártya memória és a grafikus kártya teljesítménye. Egy jogosult ár olyan 2500-3500 dollár körül alakulhat.

Hogy érdemes a legjobb értékű gamer laptop-t vásárolni?

-Fontos, hogy azt a laptopot válasszuk, amelyik a legjobbra alkalmas az adott gaming igényeinkhez. Számos fontos tényezőt kell figyelembe vennünk, beleértve a laptop teljesítményét, kijelzőjét, vezérlőit, meghajtóit és egyéb kiegészítőit. A laptop teljesítményét szándékainknak megfelelően kell meghatározni. Ha nagyobb teljesítményt szeretnénk elérni, válasszuk a legjobb grafikus kártyákat a laptop rendlelkezésében, mint az NVIDIA GeForce GTX 1050 vagy az AMD RX 560. Az átlagos HDMI-ki- és USB-kivitel támogatása is elengedhetetlen azok számára, akik külső kijelzőt vagy kontrollert akarnak a laptopba csatlakoztatni. Fontos, hogy olyan laptopkészüléket válasszunk, amely támogatott legyen az alacsonyabb árú játékok számára is, de még mindig képességét és teljesítményét tekintve kielégítő elvárásainkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *